Trouwfilm

Liefde om te koesteren

Met een trouwfilm hebben jullie een blijvende herinnering van jullie bruiloft, waarmee jullie deze speciale dag steeds opnieuw kunnen herbeleven.

WEDDINGCLIP MINI

Dit is een soort filmtrailer van de bruiloft overdag en duurt 3 tot 4 minuten ongeveer de duur van 1 liedje. Deze trouwvideo kan eventueel ook ’s avonds* aan de gasten worden getoond op het feest. Er wordt alleen overdag gefilmd tot en met de ceremonie en daarna nog de eventuele toast/taart. De weddingclip mini wordt geleverd in kleur en zwart wit. Eventuele speeches worden los meegeleverd. Deze versie kost €700,-.

*voor de snelle montage worden extra kosten in rekening gebracht.

WEDDINGCLIP DELUXE

Deze trouwvideo geeft het mooiste beeld weer van de bruiloft in een huwelijksfilmpje van ongeveer 10 minuten. Uiteraard bevat de trouwfilm alle mooie momenten en tranentrekkers 😉 Bij de weddingclip deluxe kom ik de hele dag filmen, met een pauze na het aansnijden van de taart. Ik film dan ook de opening van het feest of het diner zodat de hele dag is vastgelegd. De weddingclip deluxe is de meest complet versie van jullie trouwdag op beeld. Hierbij lever ik een versie van 10 minuten in kleur en zwart wit, een versie van 3 a 4 minuten in kleur en zwart wit en eventuele speeches los meegeleverd.

Deze versie kost €895,-.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer jullie voor mij kiezen als videograaf kom ik graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we het verloop van jullie dag.

Op het huwelijk leg ik alle mooie momenten en details op video vast. Van het moment van aankleden tot en met de openingsdans.

 

Mijn stijl van filmen is spontaan en ongedwongen. Ik leg het liefste beelden vast waarvoor niet geposeerd is, maar puur zoals jullie echt zijn.

Na de bruiloft ga ik aan de slag met het monteren van de weddingclip.

Voor de trouwvideo kiezen jullie zelf de muziek uit, dit maakt jullie film extra persoonlijk en een mooie weergave van jullie bruiloft.

 

Jullie ontvangen altijd een trouwfilm in zwart wit en in kleur van ongeveer 10 minuten en een korte versie van de duur van 1 liedje. Eventuele speeches worden los meegeleverd. Ruw filmmateriaal wordt niet geleverd. Bij een reisafstand van meer dan dertig kilometer zullen er reiskosten in rekening worden gebracht. 

 

De trouwfilm wordt na maximaal één maand geleverd op een usb-stick, indien mogelijk eerder. 

Love captured on film for a lifetime to treasure

SAME DAY EDIT

Willen jullie graag iets extra’s doen tijdens het huwelijksfeest? Of misschien zoeken jullie een alternatief voor de openingsdans? Dan is wellicht een same day edit iets voor jullie. Dit is mogelijk voor een meerprijs van €250,- inclusief. De ‘same-day’ edit is een mooie clip van de ochtend tot en met de ceremonie en taart/toast.

Neem contact op

Stuur ons een bericht via ons contactformulier, of e-mail ons.