Trouwfilm

Liefde om te koesteren

Met een trouwfilm hebben jullie een blijvende herinnering van jullie bruiloft, waarmee jullie deze speciale dag steeds kunnen herbeleven. 

WEDDINGCLIP SHORT

Dit is een soort filmtrailer van de bruiloft overdag en duurt 3 tot 4 minuten. Er wordt alleen overdag gefilmd tot en met de toast/taart. De weddingclip short wordt geleverd in kleur en zwart wit.

 

Kennismaking gesprek

Filmpje 3-4 minuten

In kleur en zwart wit

Muziek naar keuze

7 uur aanwezig

Houten Usb stick

 

Deze versie kost €995,-

WEDDINGCLIP LONG

Dit pakket geeft het mooiste beeld weer van de bruiloft in een huwelijksfilmpje van 8-9 minuten. Uiteraard bevat de trouwfilm alle mooie momenten en tranentrekkers 😉 Bij de weddingclip long kom ik de hele dag filmen, met een pauze na het aansnijden van de taart. Ik film dan ook de opening van het feest of eventueel het diner zodat de hele dag is vastgelegd. Hierbij lever ik een versie van 8-9 minuten in kleur en zwart wit. En de ceremonie als aparte film.

 

 

Kennismaking gesprek

 

Filmpje 8-9 minuten

In kleur en zwart wit

Muziek naar keuze

Complete dag in beeld

Ceremonie apart geleverd

Speeches apart geleverd

Houten Usb stick

 

 

Deze versie kost €1295,-.

WEDDINGCLIP DELUXE

De weddingclip deluxe is het meest uitgebreide pakket. Jullie ontvangen een trouwclip van 8-9 minuten in kleur en zwart wit. Een kort filmpje van 2-3 minuten in kleur en zwart wit. De ceremonie als aparte film. Eventuele speeches los erbij. En een same day edit voor ’s avonds op het feest. Ik ben de hele dag aanwezig van het begin tot en met het eerste uur van het feest.


kennismakingsgesprek

Filmpje 8-9 minuten

Same day edit voor feestavond

Beide films in kleur en zwart wit

Muziek naar keuze

Complete dag in beeld

Ceremonie apart geleverd

Speeches apart geleverd

Houten Usb stick


Deze versie kost 1695,-

Hoe gaan we te werk?

Wanneer jullie voor mij kiezen als videograaf kom ik graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we het verloop van jullie dag.

Op het huwelijk leg ik alle mooie momenten en details op video vast. Van het moment van aankleden tot en met de openingsdans.

 

Mijn stijl van filmen is spontaan en ongedwongen. Ik leg het liefste beelden vast waarvoor niet geposeerd is, maar puur zoals jullie echt zijn.

Na de bruiloft ga ik aan de slag met het monteren van de weddingclip.

Voor de trouwvideo kiezen jullie zelf de muziek uit, dit maakt jullie film extra persoonlijk en een mooie weergave van jullie bruiloft.

 

Ruw filmmateriaal wordt niet geleverd. Bij een reisafstand van meer dan dertig kilometer zullen er reiskosten in rekening worden gebracht. 

 

De trouwfilm wordt na maximaal twee weken geleverd op een houten usb-stick.

Love captured on film for a lifetime to treasure

SAME DAY EDIT

Willen jullie graag iets extra’s doen tijdens het huwelijksfeest? Of misschien zoeken jullie een alternatief voor de openingsdans? Dan is wellicht een same day edit iets voor jullie. De ‘same-day’ edit is een mooie sfeervolle clip van de ochtend tot en met de ceremonie en taart/toast.

Neem contact op

Stuur ons een bericht via ons contactformulier, of e-mail ons.