Videograaf 

Weddingz & Thingz maakt romantische filmpjes met de nadruk op de mooie details die jullie zo zorgvuldig hebben uitgezocht.

Er is keuze uit twee soorten filmpjes:
1. De 
Weddingclip mini dit is een soort filmtrailer van de bruiloft overdag en duurt 3 tot maximaal 5 minuten. Deze versie kan eventueel ook 's avonds* aan de gasten worden getoond op het feest. (*voor de snelle montage worden extra kosten in rekening gebracht)  Er wordt dus alleen overdag gefilmd tot en met de ceremonie en daarna nog de eventuele toast/taart. De kosten bedragen 500,- euro exclusief BTW.
2. De Weddingclip deluxe, deze versie geeft het mooiste beeld van de bruiloft in een huwelijksfilmpje tussen de 6 en 10 minuten. Uiteraard bevat deze clip alle mooie momenten en tranentrekkers ;) Voor deze video komen we ook 's avonds nog de opening van het feest filmen. De weddingclip deluxe is het meest geschikt om aan vrienden en familie te laten zien. Deze versie kost 695,- euro exclusief BTW. 

Daarnaast kunnen jullie zelf de muziek voorkeur aangeven, zodat het huwelijksfilmpje persoonlijk is en een mooie weergave is van de bruiloft. Bij een reisafstand van meer dan dertig kilometer zullen er reiskosten in rekening worden gebracht. Jullie ontvangen altijd een filmpje in zwart wit en een filmpje in kleur. Eventuele speeches worden los meegeleverd. Ruw filmmateriaal wordt niet geleverd.Val op en geef het huwelijksfeest iets extra's met de Same Day Edit!

Zijn jullie een bruidspaar wat graag iets extra's wil doen tijdens het huwelijksfeest? Dan is het misschien een idee om te kiezen voor een same day edit die jullie tijdens het huwelijksfeest kunnen laten zien aan de avond gasten! Dit is mogelijk voor een meerprijs van 200,- euro exclusief BTW.
 


Hoe gaan we te werk als videograaf?

We gaan met jullie in gesprek over het verloop van jullie trouwdag. We zullen een aantal uur aanwezig zijn gedurende de dag (afhankelijk van de keuze van het pakket) om de belangrijke momenten van de bruiloft vast te leggen. Daarnaast zullen wij al even een kijkje gaan nemen bij de locatie(s). Op het huwelijk leggen we als videograaf alle mooie momenten op video vast. Het aankleden, het ophalen van de bruid, de ceremonie, de toast, het eten, (eventueel de receptie) en natuurlijk de openingsdans. Na de bruiloft gaan we aan de slag met de huwelijksfilm. Het filmpje wordt na ongeveer één maand geleverd op een usb stick. 
 

Vrouwelijke videograaf!

Wat misschien wel leuk is om te weten is dat wij één van de weinige vrouwelijk videografen zijn die huwelijken vastleggen. De meeste videografen zijn toch wel mannen. En juist op die intieme momenten dat je jezelf klaarmaakt voor die grote dag en je jurk aan trekt is het misschien wel extra fijn dat het een vrouw is die filmt.


Hebben jullie nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel hieronder naar de voorbeelden van huwelijks filmpjes gemaakt door Weddingz & Thingz in Bladel.

 


John & Patricia 21-7

Deze mooie zonnige huwelijksdag heb ik mogen filmen twee weken na mijn bevalling! Het was een super romantische dag met een lach en een traan. Ook ik heb regelmatig een traantje weg gepinkt bij dit mooie stel met hun prachtige kids! De video is in een zachte kleur gemonteerd voor een romantisch effect.

Same day edit John & Patricia

Dit korte filmpje is een same day edit die op het huwelijksfeest aan de avond gasten kan worden getoond voordat het feest los barst! Willen jullie ook zo'n filmpje? Vraag naar de mogelijkheden! Het filmpje is in een softe kleur gemonteerd voor een romantisch effect.

Hannie & Dennis 10-09-2016

Dit gezellige stel trouwden samen met hun kids op ook één van de heetste dagen van dit afgelopen jaar. In de prachtige tuin van vrienden gaven zij elkaar het ja-woord. Wat een mooie dag was dit en wat hebben ze veel gelachen ;)

Joshua & Sanne 27-08-2016

Prachtige video gemaakt door Weddingz & Thingz van een huwelijk op een sprookjesachtige locatie in de Ardennen! Dit leuke stel had de heetste dag van het jaar uitgekozen, maar daar merkte je niets van. Het bruidspaar was heerlijk relaxt samen met hun gasten aan het genieten.

Anouk & Jeffrey

De huwelijksfilm van Anouk & Jeffrey is in zwart wit. Eigenlijk wel jammer dat je de mooie kleuren niet kunt zien van Anouks haar en hun mooie schoenen ;) Zij hadden prachtig weer en zij vierden hun feest op een hele mooie Brabantse locatie! Deze film is compleet door Weddingz & Thingz gemaakt. Dit knappe stel hadden de Like & Win Actie gewonnen!


Powered by GSD